4 reacties

 1. he gps man(Groningse Power Stepper)
  piep piep rechtdoor naar het volgende goede doel
  rustig aan deze week en veel plezier met Ride for the roses.
  groetjes en tot aan Hoogeveen 1 september met een sterk team jij en Martin of nog sterker als ze in groningen waker worden en jullie team mag gaan groeien.

 2. Hallo

  Is het mogelijk om het Pieterpad te fietsen?

  Is het dezelfde route of is daarvoor een andere route uitgezet?

  bvd
  mvg
  Dina Vos

 3. Het is mogelijk om de Pieterpad wandelroute te fietsen, maar… De wandelroute bevat af en toe een klein stukje waar fietsen niet is toegestaan. Wandelaars zullen het niet waarderen als daar gefietst wordt. We hebben wel een enkele boze reactie gehad van een wandelaar, die dacht dat we fietsers waren. “Ik ga niet opzij voor fietsers” zei een wandelaar, pas toen hij omkeek en zag dat we op een step waren, ging hij opzij. Voor de wet is een stepper een voetganger, dus is het legaal om op voetpaden te steppen. Er zijn ook veel stukken, die onverhard zijn. Af en toe, moet je over een hekje klimmen.

  Er is naast de wandelroute ook een Pieterpad fietsroute (Het Fietserpad). Deze route staat beschreven in het boekje: “Het Fietserpad: 574 km fietsplezier van de Limburgse heuvels naar het Groningse wad”, Pol van Mill en K van de Herik (ISBN 90-389-0743-5). Ik denk dat het fietserpad niet over onverhard gaat, dus zal deze route wel anders zijn. Op GPS-tracks staan beide routes(www.gpstracks.nl). Je kunt hier zien dat de routes niet helemaal gelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Poepe