Contact

2007
03.24

Stepclub Green White Feet

Green White Feet is een kleine stepclub die gevestigd is in Groningen. We hebben een nauwe samenwerking met de Nederlandse Autoped Federatie. Zowel intensief bewegen als genieten van de natuur zijn belangrijk voor de Green White Feet. We maken vele steptochten door de Groninger natuur en doen mee aan de landelijke stepcompetitie.

Wil je het een keer een proberen of meetrainen? Of ons uitnodigen voor een evenement. Neem dan contact met ons op. Om de step(sport) in Groningen te promoten proberen we de kosten zo laag mogelijk te houden (indien mogelijk: gratis). Lees meer over de mogelijkheden.

contactpersoon:
Erik de Groot

telefoon:
06-55778896

mail:

Vanwege de vele spam staan er geen emailadressen op deze website. Ook worden alle emails, die verstuurd worden naar “@greenwhitefeet.nl” emailadressen, ongelezen terug gestuurd. Gebruik de reactieformulieren of stuur een email naar bovenstaand email adres.

Wil je de gratis nieuwsbrief ontvangen van de stepclub (ongeveer 4 x per jaar) , stuur dan een mailtje met in de titel “aanmelden nieuwsbrief”.

Lid worden van stepclub Green White Feet is gratis voor mensen die lid zijn of worden van de Nederlandse Autoped Federatie (NAF). Lidmaatschap van de NAF is 19 euro per jaar. Ga naar de website van de NAF (http://www.autoped.nl/) om lid te worden van de NAF en stuur een mailtje met je gegevens om lid te worden van de stepclub Green White Feet.

Your location has been identified as part of a reported spam network. Contact form has been disabled to prevent spam.

Eriks steps

One Response to “Contact”

 1. Geachte heer/mevrouw
  Graag willen wij ons via deze weg aan u voorstellen.
  Wij zijn een groep verkeersregelaars en allen in bezit van e.h.b.o die graag onze activiteiten uitbreiden.
  We hebben allen meermaals de instructie gevolgd en daarnaast ook meerdere externe cursussen gevolgd.
  Wij vragen geen uurtarief en werken met voorafgasproken vergoedingen.
  Lijkt het u iets om met ons samen te werken in de toekomst kijk dan eens op http://www.verkeersvereniging.nl

  In afwachting van uw reactie.
  Voorzitter: K.Timmenga

Your Reply


Poepe