verslag NK Step-Sprint Noordlaren 2010

2010
06.13

De NK-Step Sprint op 12 juni 2010 te Noordlaren zal weggeschreven worden in de annalen van de stepgeschiedenis. Niet 1 maar 2 Nederlandse records zijn er gevestigd op 200 meter sprint.

De dames hebben hun Nederlands record, middels Hermien Koers, neergezet op 24.20 sec. Het Nederlandse record bij de heren is  22,39 seconden en is gereden door Eelko l’ Abee.

De baan in Noordlaren werd door de steppers als een zeer geschikt stepparcour ervaren. De wind gaf hen wat meer problemen. De jury waaide bijna onder hun tent weg, maar werd later op dag toch nog in het zonnetje gezet.

Een groot evenement, georganiseerd door een de kleinste stepclub van Nederland, werd toch een groot succes door sponsoren en vrijwilligers. De droge kelen en lege buiken werden gevuld door de C1000 Wim van Dijk uit Haren en C1000 Erik van der Velde uit Zuidlaren. Allen hebben mogen proeven van de echte Zuidlaarderbol van De echte bakker Harms uit Zuidlaren. Het asfalt waarop de nieuwe Nederlandse records werden gereden, werd aangeboden door Eetcafé de Lanteern uit Noordlaren.  Medailles, gebruik van apparatuur, etc. konden door de overige sponsoren worden bekostigd. We hopen met een volgend evenement weer op jullie te kunnen rekenen. Nogmaals onze dank.

Voor foto’s en uitslagen van het evenement klik …..?

www.autoped.nl

Fotos van Noordlaren

Your Reply


Poepe