22-bruggensteptocht update

2009
09.02

Zaterdag 12 september is de 22-bruggensteptocht voor het eerst een officiële NAF-tourtocht. Om dit te vieren is de tocht dit keer veel langer en bevat hij ook veel meer bruggen. Als je wil weten hoeveel het er zijn, dan moet je mee doen en ze tellen. 

De tocht start bij de Stadjershal. Deze lokatie is erg makkelijk bereikbaar (gelegen aan de A7, afslag Stadspark). Parkeren is gratis. Om 10:00 melden in de Stadjeshal (de kantine tussen tennisbanen). We beginnen onze tocht in het stadspark. Vervolgens rijden we naar de binnenstad en rijden daar de originele 22 bruggentocht (langs de groninger stadsgrachten). Daarna gaan naar het rectreatiegebied Hoornsemeer en ten slotte rijden door Drents natuurgebied rondom Peizermade (ligt tussen Groningen en Leek). Op verschillende plaatsen is het mogelijk om de route in te korten. De eerste 10 km is erg ingewikkeld en het wordt daarom aanbevolen deze gezamelijk te rijden. Daarna kan er met behulp van een route beschrijving/kaart of gps individueel worden gereden.

Aanvang: zaterdag 12 september 10:00
Startlokatie: De Stadjershal
Adres: Laan Corpus den Hoorn 98, 9728 JR Groningen
Organisatie: Stepclub Green White Feet
Kosten: 5 euro (inclusief twee consumpties)
Afstand: 42 kilometer (korter is mogelijk)
Faciliteiten: kleedkamers en douches aanwezig!

Van de route wordt een routeboekje gemaakt inclusief alle bezienswaardigheden. Deze komt beschikbaar op www.stepteam.nl.
Wel tijdig vooraf even inschrijven via onderstaand reactieformulier
Grotere kaart weergeven

Helm is verplicht. Deelname is op eigen risico en van de deelnemers wordt verwacht dat zij een eigen W.A. verzekering hebben. Deelnemers kunnen de organisatie en mededeelnemers niet verantwoordelijk houden voor eventuele schade. Voor vragen contact Erik de Groot van stepteam Green White Feet Groningen.

Your Reply


Poepe