Kan ik het een keer proberen?

2006
11.03

Ja, bij de meeste stepteams is het mogelijk om een keer mee te steppen. Als je zelf geen step hebt, kun je er wel een lenen. Stepteam Green White Feet wil je van harte uitnodigen om een keer (gratis) te steppen. Neem hiervoor even contact met Green White Feet.

Een andere mogelijkheid is het huren van een step. Dit kan je doen bij een stepevenement (neem dan van te voren contact op met de organisator) of bij een stepverhuurder. Er zijn in Nederland vele stepverhuurders, dus is er vaak wel eentje in de buurt. In Groningen kan je bij Outdoor International steps huren. Tenslotte worden er opendagen (op-step-dag) georganiseerd door o.a. de stepclubs en de NAF georganiseerd. Deze zijn speciaal bedoeld om een keer een step uit te proberen.

2 Responses to “Kan ik het een keer proberen?”

 1. T Vronik schreef:

  Hallo,

  Ik zou het graag een keer proberen. Ik heb zelf (nog) geen step. Waar kan ik er een huren om te proberen in de buurt van Oudewater ?
  Provincie Utrecht grens Zuidholland. Postcode 3421 GK.

  Graag reactie.

  groet,

  T. Vronik

 2. Erik de Groot schreef:

  Op http://www.autoped.nl/autopedteams.htm staat het actuele overzicht van stepteams. Op http://www.stepteam.nl staat op de eerte pagina een kaartje met daar op alle stepteams van Nederland.

Your Reply


Poepe