Stepclub Green White Feet 4e in de clubcompetitie

2007
09.26

Aan het begin van het jaar hadden we één doelstelling: in de top 3 te staan van de NAF clubcompetitie. Dit is helaas niet gelukt.  Bij een individuele wedstrijd krijgt een club de punten van maximaal 5 personen (de vijf besten). Bij een estafette de punten van de twee beste estafette team van een club. Helaas heeft Green White Feet nog maar twee wedstrijdsteppers waardoor het relatief moeilijk is om hoog te eindigen.

Kamperzeedijk komt traditioneel elke wedstrijd met een grote groep steppers, waardoor zij al twee jaar in de top 3 staan. Ook Twente heeft een groot team, met een paar goede steppers. Ze kwamen dit jaar ook net vaak genoeg op dagen om Green White feet uit de top 3 te houden.

In Heerenveen was er begin dit jaar een team heel fanatiek bezig. Serieuze trainingen, mooie kleding, logo, website, enz. Om in de top drie te komen zouden we dit team, met marathonloper Martijn Dashorst (6e NAF cup), moeten verslaan. Dit zou een hele uitdaging worden dachten we, maar…

Het verliep toch anders: Heerenveen  kwam 5 keer niet opdagen, waardoor ze veel punten misliepen. Toch zijn we niet in de top drie gekomen, want toen was er WOW. Een nieuw team uit Gelderland, met een paar zeer fanatieke steppers. Niet alleen de stepfanatic Marco Grevel (4e  NAF cup), maar ook de twee supersnelle nieuwkomers Hans Korbee (2e NAF cup) en Albert Klampmaker (5e NAF cup). Daarnaast nog een aantal steppers zoals Marc Ypma, dit het dit jaar druk had met het vader worden, dus wat minder stepte. Het moge duidelijk zijn dat dit team 1e is geworden, voor Kamperzeedijk en Twente. Dus werden wij vierde.

Hoewel wij, Martin Border (9e NAF cup) en Erik de Groot (7e NAF cup), zeker hard ons best gedaan hebben, zijn we toch te klein als team om in de top drie te eindigen. De doelstelling voor 2008 is weer gelijk aan die van dit jaar. Het mag duidelijk zijn dat we meer moeite moeten doen om te groeien. Kom ons dus helpen om in 2008 in de top 3  te komen. Als dank wacht je de eeuwige roem en we betalen voor jouw je inschrijfgeld en je lidmaatschapgeld (zie de voorwaarden). Je kan zelfs een autoped lenen.  Lees meer hier over in het artikel: gratis lid tot eind 2008!

 

Your Reply


Poepe