Gratis deelname aan een try-out of tourtocht autopetten

2007
11.03

steppen Stationstraat in Groningen Ter promotie van de stepsport organiseert de Groninger Stepclub Green White Feet step try-outs en tourtochten in en om de stad Groningen.

  • try-out: Er wordt een klein parcours uit gezet met enkele hindernissen (en een informatie stand). Zeer geschikt voor evenementen en beurzen. Deze doe-activiteit wordt zeer gewaardeerd door de bezoekers.
  • Rondje door de stad: Bekijken en bekeken worden. Als je met een groep steppers door de stad rijdt trek dat de nodige aandacht. Er zijn routes met verschillende afstanden mogelijk. De stad bekijken vanaf een autoped is een nieuwe beleving. Er zijn verschillende thema’s, bijvoorbeeld een tocht over 22 verschillende bruggen in de stad.
  • Steptocht buiten de stad: tocht over fietspaden en autoluwe wegen. We hebben veel ervaring met het uitzetten van routes langs de mooiste natuurschoon en dorpjes. Afstanden van 5 tot 100 kilometer.
  • Cross-country: Ontdek hoe veelzijdig een step kan zijn. Voor de wet zijn steppers voetgangers, dit houdt in dat we bijna overal mogen komen. Bij deze tochten gaan we over landwegen, fietspaden, wandelpaden en off-road. Ook worden delen ter voet afgelegd. Afstanden 20-100 km. Enige conditie vereist.

Deelname is aan deze stepevenementen is gratis. Het aantal steps dat we kosteloos kunnen uitlenen is beperkt (vier momenteel). Extra steps kunnen bij een lokale stepverhuurder worden gehuurd vanaf 7,50 per persoon. Minimum leeftijd van deelnemers is 12 jaar.

 steppen Stationstraat in Groningen

Tags: , , , ,

Your Reply


Poepe